onsdag 1. desember 2010

Ser enden på Star Crazy og en GIVEAWAY / Getting near a Star Crazy finish and a GIVEAWAY

I går sydde jeg ferdig november blokkene til Star Crazy. Er det ikke merkelig at alt sånt blir utsatt til siste liten?? I dag fikk vi instrukser for de siste 6 blokkene og sammensyingen av teppet. Jeg gleder meg til å se det ferdig. Men det spørs vel hvor mye som blir gjort nå før jul, er litt andre ting som står først i køen....


Yesterday I fininshed the November blocks. Isnt it funny how we tend to do things in the last minute, at least I do..... Today we got the instructions for the last 6 blocks and how to put it together. I cant wait to see it finished! But Im not sure how much I will be able to do before x-mas, some other things are first in line :o)


Det er forresten en ting jeg pleier å gjøre stort sett med en gang, det er å sy den nye blokken på Layer Cake QA når vi får mønsteret, det er så spennende å se hvordan de blir seende ut, og spesielt nå når jeg syr to versjoner. Fikk et nytt mønster igår, og her er blokkene. Er ganske fornøyd med begge to, men det er noen småting på den nederste blokken som plager meg litt.....

 Actually there are one thing I usually do quite fast, and thats making the new blocks for Layer Cake QA when we get the instructions. Its so exciting to see how the blocks turn out, especially now when I make two versions. We got the pattern yesterday and here are the two blocks. Im quite pleased with the result, but there are some small things that annoys me on the lower block.....


-- GIVEAWAY --

Så over til Giveaway! Jeg oppdaget at dette er faktisk min post nummer 100, og det må feires, synes dere ikke :o) Og så er det jo snart jul!! Dette er litt på sparket, så jeg har ikke funnet ut hva som blir premien, men det skal nok bli noe fint. Reglene er som vanlig:

1. Kommenter på dette innlegget og få 1 lodd
2. Bli følger på bloggen min og få 1 lodd
3. Blogg om giveaway'en og få 1 lodd

Dvs at tilsammen kan en få 3 lodd. Skriv hvor mange du skal ha. Det er også viktig at jeg har en mail-adr å kontakte dere på, sånn i tilfelle :o) Jeg må ha litt tid på meg, så det blir trekning mandag 20. desember. Lykke til!!

So for the Giveaway! I just realised that this is actually my post no 100, and that calls for a celebration, dont you think :o) And x-mas is soon here!! This is a very sudden idea, so I havent figured out what the price will be, but I will find something nice. The rules are as follows:

1. comment on this post - 1 entry
2. Become a follower of my blog - 1 entry
3. Blog about the giveaway - 1 entry

That means 3 entries in total for doing it all, or you can just do some of it. Its important that I have an mailadr to get in touch with you, just in case :o) I need some time, so the giveaway will close at Dec 20th. Good luck!!


Ønsker alle som er innom en herlig varm kveld! / Wishing everybody a nice and warm evening!


31 kommentarer:

Svalen sa...

Så spennende arbeid du holder på med!
Gleder meg til å se det ferdigstilt.

Vil svært gjerne være med på Giveaway, trekker 3 lodd:)

Hilsen Svalen.

SOLSAUM sa...

Spennande!

... både å sjå blokkene dine og lotteriet der eg har to lodd;o)

Ha gode dagar!

Solklem

Grethe sa...

Kjempe fine LC. Jeg har bare sydd den første,så du er jo en super racer!!
Gøy å lese bloggen din;du er sanne-lig full av idèer, og kjempe fine givaway-er :-)

Anne Ida sa...

Grattis med 100 poster! La dem fortsette å komme! Nå er jeg visst offisielt en følger av bloggen din, og vi får se om jeg blogger om giveaway'en din i løpet av de neste dagene ;o)

Oh, Star Crazy nærmer seg slutten! Det har vært kjempegøy å følge dette prosjektet - gleder meg til å se det ferdig - skal vi si i januar en gang ;o)

LC blokkene dine ble kjempefine!

Nyt desemberdagene!
Klem

Mona sa...

Så spennende prosjekt dette ser ut til å være. Skal bli spennende å se det ferdig. Jeg er allerede følger av bloggen din så da blir det to lodd på meg.

Laila sa...

Gratulerer med jubilèet. Eg likar så godt Crazy Star blokkene dine. Du har brukt så friske og fine stoff/fargar. Gleder meg til å sjå det heilt ferdig. Eg har vore følgar ei stund, så to lodd på meg.

Anne Lise sa...

Gratulerer.
Klart jeg vil være med på Give away hos deg. Jeg er følger så det blir 2 lodd på meg. Ha en fin førjulstid.

Berit sa...

Hei!
Spennende med give away!. Jeg prøver lykken og med 2 lodd.(Kommentar + følger)
Nå ktysser jeg fingrene og venter spent.
Berit

Ingunn sa...

For en tiltalende heading på bloggen din! Flotte farger og mye fint gir inspirasjon til en som stikker innom. Jeg vil gjerne være med på giveaway. Spennende. Jeg skal snart på juleverksted i husflidslaget. Gleder meg. Ha en fin dag!

Oddbjørg sa...

Gratulerer med 100 innlegg!
Jeg vil gjerne være med i trekninga om de fine premiene. Jeg har deg i mi blogliste, så jeg følger med hver gang du har nytt innlegg, så det skulle vel gi 2 lodd.
Ha ei fin adventstid!

Mayen sa...

Hei og hopp! Grattis med mange innlegg, det va en god ide! Æ vil gjerne være med i trekning, har deg på blogglista mi så det blir 2 lodd:-9 Mayen

Vårglad sa...

Gratulerer med 100 innlegg! Eg vil gjerne være med i trekninga om dei flotte toalettveskene. Tar 2 lodd:)

KariL sa...

Gratulerer. Jeg er så heldig at jeg har to lodd i dette spennende lotteri :)

Liv Nora sa...

Mye fint du har på bloggen din !
Blir med på 2 lodd jeg også.

Laila L S sa...

Gratulerer med 100 innlegg. Jeg gledermeg til de neste 100 ogsså..... Nå følger jeg bloggen din, så da blir det to lodd på meg.

Grethe sa...

Gratulere!
Jeg vil gjerne være med i din give away. Tre lodd på meg, jeg kommenterer, er allerede følger og selvfølgelig lager jeg en link om din give away på min blogg. Alltid koselig å komme innom bloggen din - god helg :0) Klem

reSIRIkulert sa...

Eg prøver lukka med 1 lodd ;o) Flott give away, og koseleg blogg.

Anne Ida sa...

Så har jeg omsider blogget om giveawayen din - så kanskje jeg kan vinne en av de fine toalettpungene du har sydd med et av mine 3 lodd :o)

Sølvis blog sa...

Hei
koselig blogg du har, klart ejg vil være med på gibort-en
tegner meg for to lodd.

Linda sa...

Congratulations on your 100th post! Great little bags! They are so cute! Thanks so much!

jofridsquilt sa...

Gratulerer med 100 poster. Eg blir gjerne med med tre lodd, Helsing Jofrid

Karen sa...

I too am making the star crazy quilt. Hasn't it been fun. 100 posts what an achievement, I struggle to add to mine often. I have joined as a follower and look forward to keeping up with your projects. Wishing you and yours a very happy and quilty christmas from Australia

WvHmmngbrd sa...

Lovely giveaway! Thanks for the chance to win!

WvHmmngbrd sa...

I am now a follower!

Jeanne sa...

I'd love to win one of your cute bags. Congrats on 100 posts.

Jeanne sa...

I'm a follower, too!

InGa sa...

Fine små vesker.
Jeg vil fölge din blogg, og vil derfor ha 2 lodd.

Britt Helen sa...

Jeg vil gjerne være med på trekningen :)Har lagt meg til som følger, så derfor 2 lodd på meg. Nydelige arbeider du gjør, er innom deg med jevna, men er IKKE flink til å legge igjen spor. Ønsker deg ei fin førjulstid :)

Liven sa...

melder meg på jeg og:-))

WvHmmngbrd sa...

Lovely giveaway! Thanks for the chance to win!

WvHmmngbrd sa...

I am a follower!