fredag 25. april 2014

En ny vår (og nye prosjekter) :o)

Nå er våren kommet til oss, og det er bare så deilig. Lyst og varmt til langt på kveld. Og det beste er at det ser ut som om det varer en stund til :o)

Har skjønt for lenge siden at jeg er uforbederlig stoffavhengig, det er lite å gjøre med det..... For en stund siden kom en ny serie fra Moda som heter Printemps og den ble jeg bare helt forelsket i, og MÅTTE ha! Kjøpte en Layer Cake og fant et mønster på nettet og vips så hadde jeg et nytt teppe - som ligger i quiltekøen :o) Men det ble et kjempefint sommerlig teppe, eller kanskje en duk.


For et par somre siden kjøpte noen fine blå stoff og et mønster når vi var på ferie. Blokkene ble sydd ganske fort, men så har de blitt liggende. Når så endelig inspirasjonen kom, så viste det seg at jeg hadde for lite stoff til mellomverket - og dermed ble det liggende litt til :o) For litt siden fant jeg et stoff jeg synes passet, og nå er toppen nesten ferdig! Nå mangler bare en mørk ramme rundt.
En genser til en flott førsteklasse-gutt i Asker (et av bonus-barnebarna)har det også blitt tid til. Sendte den i posten, og vi gledet oss til han skulle få den. Så fikk vi endelig en telefon - Morfar, genseren er fin, men jeg får den IKKE over hodet mitt.......  Hehe - ikke annet å gjøre enn å sende dem tilbake da. Nå er den ordnet og snart på vei over fjellet igjen :o)


Som mange andre som strikker har jeg blitt bitt av sokke-basillen :o) Kjøpte boken 'Sokker - året rundt' for en stund siden, og der er det så utrolig mange fine sokker! Her er en variant, Bure. Legg merke til ribbestrikk bak på leggen, det får sokken til å sitte som et skudd!Nå har jeg 'Søte frøken sommer' på pinnene :o)
HA EN FLOTT HELG ALLE SAMMEN :o)


3 kommentarer:

Berit sa...

Likte quiltene og strikkeprosjektene dine. :-)

Mayen sa...

Ting tar tid.. Til slutt blir det ferdig! Likte teppene dine ;o)

Grethe sa...

Ja, så bra da at genseren ble større i halsen!!
Flotte quilter, ja, ting tar tid og lykke til med quiltingen :-)