fredag 29. januar 2010

Så er jeg igang... / Finally I've started...

Da er jeg endelig igang med Star Crazy-teppet, som jeg har gledet meg til så lenge :o) Alle de ulike stoffene er merket og sortert, de lange, lyse ytterbordene er kuttet. Eller det vil si - jeg trodde jeg hadde kuttet alle. Dette er en litt kjedelig del av det å lage en quilt, synes jeg. Det er mye stoff som må brettes ut og tilbake etterhvert som det kuttes, ihvertfall når jeg ikke har et laaaangt bord, men bare et helt vanlig spisebord (som ihvertfall er lengre enn sybordet mitt.....), mye styr.


Jeg hadde skrevet opp nøyaktig hva jeg skulle ha og kuttet ivei. Etter en stund var jeg glad og fornøyd og tenkte at dette gikk jo fort og greit, la sammen bordene og merket dem... Men etter en liten stund gikk det opp for meg at jeg hadde jo bare kuttet halvparten :o/ - det var nedtur! Men resten får vente til en annen dag.Istedet tok jeg fatt på kutting av stoff til de 8 blokkene som skal syes. Så nå er det klart til symaskinene imorgen. Tror nok jeg skal klare å bli ferdig før mønster for neste måned blir lagt ut neste uke :o)

Finally I've started my Star Crazy-quilt. I've been looking forward to that for a long time. The fabrics are all labelled and sorted. They've even got their own basket :o) All of  the long, white borders have been cut, marked and placed in a plasticbag - I thought, for a little while.... I was happy, for a couple of minutes, it went so smoothly and quick ( I don't like this part very much), until I realised I have just cut half of the borders :o/ Well well, the rest will have to wait for a couple of days. I started to cut the parts for the blocks, that's much more fun! So now I'm ready for the sewing machine tomorrow. I think I will manage to be finished before next months patterns will be available next week.

Ser ikke dette fristende ut?? Det er starten på en wok-gryte jeg laget til middag igår. Det slår meg hver gang jeg lager den at fargene er så friske og fine, og så blir det såååå godt :o)

Doesn't this tempt you?? Its the start of the dinner I made yesterday. It always hits me when I make this that the colours look so fresh and nice, og it tastes sooooo good :o)


Ha en flott helg alle sammen! / Wishing you all a wonderful weekend!

2 kommentarer:

Anne Ida sa...

Så fint at du har fått stoffene til Star Crazy quilten - du verden så flotte og fargerike de er! Og bra gjort å komme så kjapt i gang med sying av blokkene. Gleder meg til å følge progresjonen på dette teppet. Både det og den woken (nammm) må jo være rene vitamininsprøytningen og fargeterapien i disse mørke dager!

Ønsker deg en riktig fin og kreativ helg! Klem...

Anne N. sa...

Gleder meg til å se reultatet, spennende teppe!
Klem, Anne:)