søndag 10. januar 2010

Star Crazy BOM

Hei,

Fremdeles venter jeg på stoff-kitet fra USA til BOM'en, så jeg har ikke fått begynt ennå. Men jeg har fått bekreftet at det er på vei, så snart er jeg igang..... Gleder meg som en liten jente :o)Jeg er blitt med i en gruppe som skal hjelpe og inspirere hverandre underveis. Synes det er en kjempegod ide! Vi er 12 jenter, flest fra USA men også en fra England og så meg fra Norge. Det er opprettet en blogg, www.starcrazylog.blogspot.com, hvor alle kan skrive innlegg. Her kan vi følge fremgangen, se bilder av de andre quiltene, gi råd eller spørre hverandre.
Det er fremdeles tidlig og absolutt ikke for sent å bli med - det hadde vært gøy med flere deltakere fra Norge (eller fra hvorsomhelst!) :o) Og så er det jo en flott quilt! Trenger ikke nødvendigvis å kjøpe BOM-kit, det er flere som lager det som en scrap-quilt. Hvis du ser interessert, send meg en mail, så kan jeg formidle kontakt videre.

Still waiting for my BOM-kit from the US, I know its on its way. So, soon I will be getting started :o)
I have joined a group who will help and inspire eachother as the year goes by and our quilts grow, I think this is a very good idea! We are 12 girls, mostly from US, but also one from UK and me from Norway. We have made a Star Crazy blog, www.starcrazylog.blogspot.com, where all 'members' can contribute, with pictures of progress/advises/questions and so on.
It is still early and possible to join us - I would love to have some more members from Norway (or anywhere else!) :o) You dont necessarily have to buy a BOM-kit, several is making it as a scrap-quilt. If you are interested, send me an e-mail and I will pass it on.


Håper å høre fra noen av dere! / Hope to hear from some of you!


Merete :o)

1 kommentar:

LeKaQuilt sa...

Hei, Jeg gleder meg til å følge med på at denne flotte quilten blir til. Håper ikke du må vente alt for lenge før det kommer stoff i postkassen din !
Ønsker deg en riktig fin søndag !