lørdag 16. januar 2010

Jippiii - endelig gjort det!/ Yeahh - finally done it!


Vi har pusset opp rommet til vår eldste datter, ble ferdig før jul - som planlagt. Bortsett fra en liftgardin som jeg skulle sy. Har aldri gjort dette før og har funnet masse grunner for å utsette det...... Men nå var jeg tom for unnskyldninger, og Emilie hadde så lyst på gardinen sin. Så idag måtte jeg til pers :o) Og gjett hva jeg oppdaget - det var jo ikke noe vanskelig i det hele tatt! Alt gikk som smurt og gardinen ble fin den.
Men imorgen må jeg sy mer på Kaffe-teppet mitt, har funnet ut hvordan jeg vil ha det nå! Har fremdeles ikke fått stoffet til BOM'en jeg skal begynne på.....

  We have redecorated the room of our eldest daughter, it was finished before x-mas - as we planned. Except from this curtain that I was going to make. I have never made this kind of curtain before, so I have found a lot of excuses to avoid doing it. Bu today I ran out of excuses and Emilie really wanted her curtain..... So there was no way out, I had to start! And guess what I found out - it was not difficult at all!! And the result turned out to be quite ok :o)
But tomorrow I must continue my Kaffe-quilt, I have figured out how I want it to be now. Still haven't got the fabrics for my BOM, waiting impatiently.......


:o)
5 kommentarer:

Elin sa...

Hei, du hadde utrolig mye flott og fargeerikt på bloggen din! Jeg er glad i farger!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så flink du er! :)

Drømmedama sa...

Så flott gardinen ble da, tror ikke jeg tør å begi meg ut på et sånnt prosjekt. Du er flink:-) Klem

Hennes sa...

Hei.
Gardinen ble flott den..
Har lenge tenkt å sy en sånn til badet, men som du, så gruer jeg meg til å sette igang.
Kanskje jeg no tørr å prøve,vi får se. Jeg har fremdeles ikke tro på at jeg klarer det.

Kaffe-quilten din kommer til å bli lekker. Gleder meg til å se den ferdig.

Ha en fin uke.
Linda.

Quiltefia sa...

Hei!! Jeg har vært på bloggen din før, men jeg fant den ikke igjen!! Fin Layout!! Det er morsomt og vanskelig å forandre på den!! Nå legger jeg deg inn i lista mi!! Hilsen AnneK:-)