onsdag 13. januar 2010

Lille, søte vennen min :o)
Dette bildet synes jeg er så utrolig søtt. Det er hunden vår, Cora, som er en 2,5 år gammel kooiker. En kjempesnill, leken hund. Hun elsker å gå på tur i all slags vær og vind. Men hun har litt problemer med alt saltet ute nå, får såre poter. Vi har prøvd potesko til henne, men det likte hun ikke i det hele tatt, tror hun følte at hun mistet følelsen med bakken. Så igår kjøpte jeg et fleecepledd og sydde  røde fleecesokker til henne :o) Håper det går bedre!

I think this is such an incredible cute picture. Its our dog, Cora, a 2,5 year old kooikerhondje. She loves to be out in all kind of weather. But nowadays she has trouble with all the salt on the roads, her paws gets sore. She doesnt like her 'pawshoes', so yesterday I made her soft, red shoes of fleece :o) Hope she will be satisfied!3 kommentarer:

kjellfrid sa...

Hei! Koselig det at du vil følge bloggen min! Jeg vil også gjerne følge bloggen din! Som du sikkert også har sett , så syr jeg ganske mye, jeg også + at jeg har en liten hund. Så da har vi nok noe felles!
Ha en fin kveld!

Kjellfrid

LeKaQuilt sa...

Hei, Cora ser ut for å være kjempe søt - vi ser henne gjerne igjen her :o)

Jackie sa...

She is adorable. That is a great idea to make the shoes from fleece.