tirsdag 12. januar 2010

Forkjølet, men dog......

Heisann!
Har vært så grådig forkjølet siden før helgen, men selvom kroppen ikke helt har vært på min side, har jeg fått gjort littegranne på Kaffe-teppet mitt :o) Har fått kuttet og sydd noen blokker. Jeg liker så godt at de blir så forskjellige.Bare for å se litt hvordan det blir, la jeg dem oppå et av de lyse stoffene jeg skal bruke.Det blir fint, synes jeg! Dette er jo bare litt av blokkene, blir 32 tilslutt. Jeg må se hvor bred lys kant jeg skal bruke, for teppet må ikke bli altfor stort heller. Disse bitene ligger på 1m x 1,10. Har også lyst å ha en bord ytterst også, for å dempe det lyse litt. Kanskje det blir 2 tepper????

Since before the weekend I have had a bad cold, but even if my body hasnt been my best friend these days, I have made some progress on my Kaffe-quilt. I have finished the cutting and made some of the blocks. And I really like the way they turn out, so different each and everyone! Just to get a little impression I placed some of the blocks on one of the light fabrics I will use - I think it will be really nice! I want to have a outer border (colours) aswell. Hmmm - maybe I will get 2 lap quilts out of the 32 blocks??? 
11 kommentarer:

Jackie sa...

Love how it is coming out! Looks great!

LeKaQuilt sa...

Dette blir lekkert! Snakk om farge bombe - helt hærlig!
Og God bedring til deg :O))

M sa...

Tittet innom deg, og ville bare si at jeg har vært her!
Klem,M

M sa...

Ja, vi skulle hatt mye tid til å besøke hverandre på bloggene....ikke sant....
Har du sett innlegget mitt på Bloggedamer40+....jeg er så spent på om noen tenker som jeg..
klem,M

Drømmedama sa...

Hei Merete,takk for gode,varme ord. Trist å høre om din kjære mor som gikk bort. Det er så ufattelig trist når sånn skjer. Vi finner oss en måte å leve med sorgen på en eller annen måte, men det tar tid å finne ut av det. Fantastiske håndarbeid du tryller frem. Skal kose meg å se mere etterhvert. Klem

M sa...

Hei,
jeg har tenkt at det sikkert er behov for flest "standardstørrelser" på labber....
Hvis vi får en hel gjeng med på det, tenkte jeg at vi kunne overrekke de ...ved å ta kontakt med gatemagasinet.....
Og da blir de nærmeste nærmest...så jeg begynner med Megafon...
Klem,M

M sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
M sa...

Ja, det kunne misforståes...ingen av mine nærmeste....men gatemagasinet Megafon er det nærmeste her hvor jeg er.
:D

Merete sa...

Jeg tenkte ikke på det. Uansett er det er flott initiativ, og supert at du vil stå for organisering - noen må jo holde i trådene!

Marit Johanne sa...

Så spennende og fargerikt! Og det BOM teppet du skal sy er helt nydelig. I det siste har det blitt mest strikking med meg, men håper det snart blir litt sying også.
Koselig at du vil være med på jubileumstrekningen min. Ser du er igang med selbuvotter du også. Jeg må nok ønske meg den boka til bursdagen min. Det finnes jo så mange fine selbuvottmønstre.

imquilternity sa...

Gorgeous blocks! I love the fabrics you chose to combine...very nice.