mandag 1. februar 2010

Fremdeles Januar-blokker / Still January blocks

Hadde planene klare om å gjøre ferdig januar-blokkene på Star Crazy-teppet i helgen, slik at de var ferdig til blokkene for februar kom. Men så er det noe med det at det ikke alltid går som planlagt..... Plutselig var det mye annet som skjedde og skulle gjøres og syingen fikk komme i annen rekke (!). Men nå er jeg igang.
Er ferdig med å sy. Det er artig å jobbe med 'paper piecing' (tar gjerne imot forslag til norsk uttrykk for dette :o)), det går fort og mye blir gjort på relativt kort tid. Jeg hadde nesten glemt hvor gøy det er!

Nå har jeg begynt på kuttingen. Har fått gjort endel, men nå trengte ryggen min en liten pause.... Skal gjøre resten av kuttingen senere idag, og så planlegger jeg (det har jeg jo gjort før.......) å sy dem sammen imorgen. Jeg har så lyst å begynne på Jacobs Ladder-quilten snart, men jeg hadde bestemt meg for at disse blokkene måtte bli ferdig først!

My plans were to finish the January-blocks of the Star Crazy quilt this weekend. But, as we all know, sometimes its hard to stick to your plans...... Suddenly there were a lot of other stuff going on, and my sewing had to wait. But now I have finished the sewing. I had almost forgotten how fun it is to do paper piecing, its fast and easy. And you get a lot done in a short time! I have started the cutting, but my back needed a little break, so I will finish that later today. And do the sewing of the blocks tomorrow. I really want to start the Jacobs Ladder quilt, but I had made up my mind to finish these blocks first!

Jeg har kjøpt garn til dette teppet, er ikke det flott? Det er fra www.garnstudio.com.
I have bought yarn to make this blanket, isn't it gourgeous? It's from www.garnstudio.com.

Ha en fin dag!1 kommentar:

Jackie sa...

You have a wonderful start!