lørdag 6. februar 2010

Fargebok / Colouringbook

Av og til sitter jeg og surfer på nettet, spesielt på sider som har med quilting å gjøre...... Merkelig, hva??? Og da hender det jo at jeg kommer over sider som kan være artige og nyttige :o) Som denne siden, http://www.quilt.com/ColoringBook/, som er en fargebok. Her er det massevis av forskjellige maler på ulike blokker, både enkeltvis og satt sammen.
Som denne malen til Jacobs Ladder. Dette er jo genialt å bruke under planlegging av quilter og farger! Ta utskrift og lek med farger og se hvilke effekter det vil ha på quilten. Var ikke det smart?


Sometimes when I'm surfing on the net, I like that -especially quilting pages..... Hmmmm, strange :o) Well, sometimes I run across pages that can be very useful. Like this page, http://www.quilt.com/ColoringBook/, which is a colouring book. Lots of different templates of different blocks, like this of Jacobs Ladder. It can be used when you are planning a new quilt and colours. Print it out, play with colours and see the effect on the quilt. Isn't that smart?


Andre sider som kan være nyttig er/ Other pages which can be useful:


http://www.quilt-lovers-guide.com - Tips og triks

http://www.ideas-for-quilting.com - Tips og triks


http://www.quilterscache.com/QuiltBlocksGalore.html - mønster på mange blokker/Lots of blockpatterns


http://www.quilt.com - mye forskjellig! / lots of stuff!

Kos dere og ha en herlig helg / Enjoy and have a wonderful weekend  


Merete :o)

Ingen kommentarer: