onsdag 17. februar 2010

Vonde skuldre og pakke i posten :o) / Aching shoulders and a package in my mailbox :o)

Denne uken har vært preget av verkende skulder, og ikke så mye har blitt gjort på håndarbeidsfronten. Har strikket for mye og for intenst, og jeg vet jo at det ikke er så lurt. Men jeg lærer visst aldri...... Eller det er vel heller sånn at strikkelysten er så stor at jeg bryr meg ikke så mye helt til det blir for gale :o/ Så jeg vet - det er min egen feil! Men noen dagers ro, og jeg er som ny igjen og klar for å sette igang igjen:o)
Er alltid på jakt etter en hue som jeg føler meg vel i, og det er ikke lett å finne! Men nå tror jeg at jeg har funnet den, den kalles visst Line-luen. Så forresten en av NRK-reporterne i alpin-bakkeni OL hadde lik, kanskje det er hun som heter Line?
Enkel og fort å strikke, brukte en ettermiddag/kveld på den. Den er strikket i Artic fra Europris på pinne nr 5,5.Dette er et helt greit ull-garn til en rimelig pris. De har endel annet garn også. Skal strikke meg en til, men da skal jeg ikke øke så mange masker etter bråtet. Så det er denne, selbuvotter og sokker som er skyld i skulderen min :o)

Due to intense knitting I have had an aching shoulder this week. I know that I shouldnt be so eager knitting, but I cant help myself - I love it so much I just want to go on and on and on, never learn.... So I know, Im  partly to blame for my hurting shoulder, but also the caps, mittens and socks. I finally found a cap that I was comfortable wearing, I was so happy! Yesterday I saw a reporter from the Norwegian Broadcasting wearing the same cap in the olympics....

I går fikk jeg en lenge etterlengtet pakke i posten fra USA. Dette er FQ av Aunt Grace Authentic 1930s, mye fint :o) Vet ikke helt hva jeg skal lage av det, men det kommer nok ideer etterhvert, det er mye jeg har lyst å prøve!
Yesterday I got this in my mailbox. Its the fabric-line called Aunt  Grace Authentic 1930s from Marcus Brothers. They are so lovely! I dont know yet what to make of them, there is so much I want to try!

Ha en fin dag!

6 kommentarer:

Jackie sa...

Merete, So glad that you received your fabrics! You will find something gorgeous to make I am sure!

Quiltefia sa...

Hei! så leit at du har fått vondt i skuldrene og nakken!! Fort gjort hvis man blir for ivrig... Jeg har en arm som murrer hvis jeg strikker for mye. Kjempefine stoffer!! Jeg elsker pakker fra usa!! venter på både bøker og stoffer..... Hilsen AnneK:-)

karenfae sa...

I love the hat that you made. The fabrics are cute.
Karen
http://karensquilting.com/blog/

karinanna sa...

Den heter Line-lua, og det er hun
du så på tv den er oppkalt etter (så er det blitt meg fortalt).Likte du fasongen på den lua forresten ? Ha en fin kveld.

Merete sa...

Ja, jeg likte fasongen, men synes den var litt vid etter bråtet. Skal strikke en til og da skal jeg ikke øke så mange masker.

Hennes sa...

Heisann.

Kul lue..
Lekkre stoffer..

God bedring til kroppen..

Ønsker deg en super helg.

Linda