søndag 19. september 2010

To nye toalettvekser / New toiletbags

Da jeg gikk på kurs for noen uker siden laget vi en fin toalettveske. Jeg hadde lyst å lage et par for å se om jeg husket hvordan vi gjorde det. Eller kanskje det var mest fordi lillejenten (som er 13....) ønsket seg en sånn, og hadde for lenge siden valgt seg ut hvilke border hun skulle ha :o) Samtidig hadde jeg noen rester fra vesken jeg laget forrige uke, som passet ypperlig til mønsteret, og da kunne jeg også øve litt på frihåndsquilting.
A couple of weeks ago, I attended a class where we made a toiletbag. My youngest one wanted one like this, and long time ago she picked the borders :o) I also had some leftovers from the bag I made last week that was perfect for the pattern. So it was time to see if I remeberred how to make them. And I could practise my freemotion quilting.

Oda's veskeReste-mappen / The left-over bag


Selvom quiltingen er laaaangt fra perfekt, så liker jeg egentlig den 'stilen' og all uregelmessigheten. / Even if the quilting is far from perfect, I kind of like the 'style' and the wonkiness.Nå må jeg gjøre meg klar til å gå på fotballkamp, Brann - Rosenborg! Lurer på hvem av oss som vinner idag, jeg fra Bergen eller min kjære fra Trondheim..... Er redd jeg kanskje trekker det korteste strået :o)

Have to get ready to go to a football match. So long :o)

7 kommentarer:

Grethe sa...

Fine toalettvesker! Jeg får ikke helt til stipling/free motion,men jobber med saken! Gøy å lese bloggen din:-)

Trinola sa...

Så fine disse ble :O)
---Morsomt med frihåndsquilting synes jeg det er jo så mange forskjellige mønster -----
Flotte disse ----------

Anonym sa...

Fine toalettvesker ha ein fin kveld;-)

Anne-Lise at Rag, Tag, Bobtail sa...

Flotte toalettvesker - falt for uglen!

KariL sa...

Flotte toalettvesker. Jeg har også gått på kurs og sydd denne. Jeg bruker den til småhandarbeid. Fin å ta med seg. Kjekt mønster ikke sant?
Ha en riktig fin dag!

Sissel`s syglede sa...

Jeg synes quiltingen på dine toalettvesker er aldeles nydelige. Det er slik det skal være. Takk for titten i din flotte blogg.
Ha en finfin helg.

Christina sa...

Your sketchy quilting style is so charming!