onsdag 8. september 2010

Hva jeg har drevet med / What I have been doing

Jeg kan nesten ikke tro det, men jeg har vunnet enda en giveaway! Jeg vant på siste trekningen til Jelly Roll Quilt Along hos Moose on the Porch Quilts. Jeg vant en charmpack med 'Lumiere de Noel', nydelige stoffer. Tusen takk, Konda!
Can you believe, I have won another giveaway! I won one of the prizes in the last drawing of Jelly Roll Quilt Along at Moose on the Porch Quilts. I got a charmpack of 'Lumiere de Noel', wonderful fabrics. Thanks a lot, Konda!

Nå har vi startet Free Motion Quilt Along, og det er utrolig gøy! Jeg har laget ferdig en enkel topp, som vi skal quilte, og mange prøvelapper. Har prøvd meg denne uken, og har virkelig bygget opp en tro på at dette skal jeg klare! Ikke at jeg er så flink ennå og det blir så fint, men hun har begynt helt fra scratch slik at det er lett å følge med utviklingen. For de av dere som har lyst å lære dette, så anbefaler jeg dere å være med her - link til høyre.The Free Motion Quilt Along has started, and it is lots of fun! I have made a simple top that we are giong to quilt, and several practice sandwiches. I have tried to do some quilting every day this week and I have really built up a belief that I will manage this! Not that I am clever or my work looks very nice, but she has started all from scratch, so its very simple to follow. For those of you who wants to learn, I strongly recommend to join - link to the right.

Jeg har kjøpt stoff til et teppe jeg skal gi bort i gave, har bare lyst å vis det for det er så fint. Idag har jeg kuttet nesten alt ferdig. Dårlig lys, ser jeg, men det går i grønt, brunt, turkis og hvitt, kjempefint :o)I have bought fabrics for a quilt that Im giving away, I just want to show you because I like it so much. Today I have done almost all the cutting. Not good colours in the picture, but it is green, aqua, brown and white, very nice :o)

5 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Så gøy at du har vunnet!! Fine stoffer!! Spennede å se hva du skal lage med dem...... AnneK:-)

SOLSAUM sa...

Heldige du som har vunne og heldig er den som skal får teppe av dei nydelege stoffa!

Ha ein fin dag!

KariL sa...

Gratulerer så masse og så mange fine stoff du skal bruke. Gleder meg til å se teppe ferdig eller får vi se litt undevegs også?
Ha ein fin dag!

Grethe sa...

Gøy å vinne,ikke sant!! Jeg vant også på JR-en min.
Hygglelig å lese bloggen din:-)

Bestemor Drillo sa...

Hei ! Takk for hyggelig kommentar hos meg!
Flott blogg du har !
Du er en av de tre som var de første til å kommentere innlegget mitt om gaver på vandring, derfor vil jeg gjerne ha din adresse så du kan motta en liten gave i løpet av noen dager! Ha en fin helg!
Min e-mail adr.: torkils@online.no