torsdag 16. september 2010

'Gaver på vandring' og litt til / 'Gifts on tour' and a bit more

Igår kom det en pakke til meg i postkassen. Dette var 'Gaver på vandring' fra Bestemor Drillo, kjempekoselig.Jeg fikk disse fordi jeg var en av de 3 første som la inn en hilsen hos henne da hun fikk sin gave. Det var et flott skilt, to søte griser og en pose med mokkabønner. Den led samme skjebne som Twist-posen på sykebesøk :o) Det var så fristende og vi spiste endel, før jeg kom på at jeg måtte jo ta bilde... SÅ hvis det er noen som har lyst på en liten gave fra meg, er det bare å legge igjen en hilsen. De 3 første er de heldige (men ingen hinder for å legge igjen en kommentar selvom du er nr 4 - blir alltid glad for det :o))

Tusen takk, Bestemor Drillo - mokkabønnene var kjempegode :o)

Yesterday I got something in the mailbox. This was present from Bestemor Drillo. This is a game called 'Gifts on tour' ( the best translation I can come up with). I got this sweet gift because I was one of the 3 first when she posted about her gift. So if you want a little present from me, just leave a comment. The 3 first are the lucky ones ( but of course I'll be happy for your greetings even if you are no 4 :o))

Så har jeg laget nok en veske. Jeg brukte noe av stoffene jeg kjøpte tidligere i uken. Denne vesken var ikke vanskelig å sy. Det eneste jeg lurte litt på var bunnen, for jeg har ikke laget den på denne måten før. Men jeg laget en liten test, fulgte mønsteret nøye og bunnen ble kjempefin. Nok en veske jeg er fornøyd med og kommer til å bruke masse, den rommer endel.

I have made another bag, cant seem to get enough of them these days :o) I used some of the fabrics I bought earlier this week. It was quite easy to make, The only thing that made me wonder a bit was the bottom, I have never made it like this before. So I did a test following the pattern, and it turned out to be quite nice. Im really satisfied with this aswell, and will use it a lot.

Free Motion Quilt Along (FMQA) er i full gang, og det er også jeg :o) Synes det er grådig gøy, og føler fremdeles at jeg kan mestre dette med litt øvelse. Eller - ok, endel øvelse da. Men hva gjør det når det er så artig! Som dere ser så er jeg ingen mester ennå :o)


FMQA has started, and so have I. I really enjoy this and still feel I can be good at it with some practise. Ok, maybe a lot of practise :o) But I dont care because I like doing it a lot! As you can see I am no expert yet, but improving :o)

Ha en flott ettermiddag!

5 kommentarer:

KariL sa...

Nydelig veske du har laget og så heldig å få presang.
Ha en fin dag!

Quiltefia sa...

Hei!! Du har vært produktiv i det siste!! Fine stoffer har du kjøpt også!! Snedig med den jenta som gav deg stoffer helt uten videre!? Morsomt!! Nå skal vel jeg sende videre hvis jeg ikke tar feil?? AnneKari:-)

JUSTINE sa...

Hello from Connecticut. I enjoy your blog
Justine rivervujc@comcast.net

Klarafina sa...

Flott veske!
Frihåndsquilting er vanskelig synes jeg. Jeg har nesten gitt opp.....

Timotei sa...

Flott veske og den quiltinga har du virkelig dreisen på!