søndag 3. oktober 2010

Ikke så veldig mye nytt... / Not much new....

men jeg hadde lyst å si hei likevel, jeg, siden det er en stund siden... :o)  Jeg har hatt et ufrivillig (eller det er det vel alltid...) langt sykehusopphold. Det som skulle være et enkelt inngrep og 2 dagers innleggelse, ble til 2 operasjoner på 2 dager og 1 1/2 uke i sykesengen. Nå er jeg heldigvis kommet hjem og er på bedringens vei, men det er et stykke å gå før godformen er tilbake. Men da gjelder det å ordne seg med litt sytøy som kan holde meg med selskap etterhvert på sofaen. Skal få tegnet av disse.
but I wanted to say hi anyway, been so long... :o) I've had an unexpectedly long stay at the hospital. One simple surgery, became 2 operations in 2 days and 1 1/2 week in the hospital. But now Im home again, recovering, but it will be a week or two until Im back in business. In the meantime I have arranged for some stitcheries to keep me company on the couch :o)

Mens jeg var borte fikk jeg litt snadder i posten, bl.a denne boken./ While I was away I got some yummy in the mail, this book

Fra de to niesene mine i Oslo fikk jeg denne (litt forsinkede - helt tilgitt!!) bursdagspresangen/ From my two beautiful nieces in Oslo I got this birthdaypresent - a bit too late but its all forgiven :o)

Og så fikk jeg denne nydelige samlingen, Bliss fra Moda / And then I got these wonderful fabrics, Bliss from Moda

Ha en fin søndagskveld! / Have a wonderful Sunday!9 kommentarer:

Berit sa...

Hei!
Spennende bok og stoffpakker du har fått. Kanskje litt "symedisin" hjelper på formen.
God bedring!
Berit

Anne-Lise at Rag, Tag, Bobtail sa...

Mye fint i posten! Ønsker deg god bedring.

Anne Ida sa...

Å, herlige pakkesanger du fikk til dagen din, gleder meg til å se hva du gjør med dem! Godt med litt fargeterapi når man ikke føler seg på topp!

Fortsatt god bedring! - og gratulerer med dagen, på etterskudd ;o)

Bodil sa...

Nydelige stoffer - de fremskynder nok bedringsprosessen!

kjellfrid sa...

God bedring til deg! Mye spennende har du på bloggen din så jeg vil gjerne følge deg! Jeg har vært litt mindre aktiv på bloggen i det siste, men jeg kommer sterkere tilbake. Blogging er en fin vintersyssel!

Anne N. sa...

Så godt å høre at du nå er på bedringens veg, og det hjelper godt på med slike herlige gaver som du har fått :o)
Ønsker deg god bedring, og god sy-form!!
Klem, Anne:)

Quiltefia sa...

Hei!! Jeg har ikke fulgt helt med skjønner jeg!! God bedring til deg!!! Håper at du kommer deg fort!! Mye fint du hadde fått i posten!! God helg!! Hilsen AnneKari:-)

Kort og Søm sa...

Så mye fint stoff!
Du må ha god bedring,
klem :O)

LeKaQuilt sa...

Utrolig flotte stoff! Falt pladask for disse, jeg :o)
Slike fine bursdagsgaver kan gjerne komme året rundt...lol...