onsdag 26. januar 2011

Smått og godt :o) / My new favourite - small projects

I det siste har det blitt litt av hvert av håndarbeide, noe strikking og noe sying - og det synes jeg er kjekt. Føler at jeg trenger litt variasjon og gjøre litt forskjellig. Har strikket endel av disse halsene, de er bare helt suverene.

Lately I have been doing a bit of this and a bit of that. Its sometimes nice to have smaller project that can be finished quicker, at just now I like to have the variation. I have been making some of these cowls, which have turned out to be a hit :o)

De kan brukes på så mange måter, feks som lue..... :o)
They can be used in many ways, as a cap perhaps... :o)

Men det er ikke alle som vil bruke dem slik, så jeg har strikket en ordentlig lue :o) Holder på å strikke hals i samme mønster. Fargene er veldig fine, rød-mørk beige-hvit, kommer ikke så godt frem her. Har også gjort noen endringer i forhold til mønsteret.
But not everyone will dress up with that sort of cap, so I have made another one, a real one :o) I have started making a cowl to match. The colours are really nice, red-dark beige-white, they dont show so well in the picture.

Mug Rug basillen har ikke helt sluppet taket ennå, sånn er det bare.... Har fått min swap-partner nå, så jeg må ut å kjøpe stoff slik at hun får det hun liker best - blått og hvitt. Disse har jeg laget til en venninne i Oslo.
The Mug Rug bug is still haunting me... I have got the details about my swap-partner, so I have to go and buy some fabrics so I can make her what she really likes - blue and white. The ones in the picture I have made for a friend of mine.

For noen dager siden fikk jeg en spennende bok i posten. Nå skal jeg lære meg å sy bokstaver uten å applikere. Det gleder jeg meg til, blir sikkert mye prøving og feiling, men jeg skal nok klare det. Synes det er ganske stilig, liker stilen.
Some days ago I got a very exciting book. Im going to learn how to piece letters! Looking forward to that, I really like the style.


Ha en flott kveld! / Wishing you a wonderful evening


5 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Er det ikke deilig å holde på med litt forskjellig?? Jeg hadde meldt meg på mug-rug swapen, men så hadde jeg ikke sett at jeg måtte respondere tilbake på den mailen jeg fikk, og dermed var jeg ute...... Det er ikke akkurat noe krise, men denne hadde jeg lyst til å delta på!!! men,men et kommer flere!! Den boka der ser spennende ut. Jeg var med på en fellesblogg med amish inspirerte quilter, og der skulle vi ha med noen ord. Og da tror jeg faktisk vi ble henvist til hun som har skrevet den boka di!! Tenk så morsomt å lage en quilt med en tekst man liker godt?? Du må vise fram de mug-rugene du skal swappe da, før de blir sendt!! AnneK:-)

Liven sa...

Flittige du og fine ting du lager:-)
Kveldsklem:0)

SOLSAUM sa...

Så flotte ting du tryllar fram!

Eg og likar små porsjekt og så nokre store inn i mellom.....

Boka ser kjkk ut, vi ser vel resultat frå den om litt;o)

KOS DEG!

Mayen sa...

Her blir det moro utover våren! Liker at du skal holde på med "småprosjekt", da er det lettere for oss andre å bli inspirert og ha en sy time på kvelden.. Og så e du jo så flink!
Klem

Nedra sa...

Your daughter is a very pretty model!