mandag 17. januar 2011

Litt nytt / Something new

Har bestemt meg for at dette året skal jeg lage litt mer mindre ting, og prøve nye ting. Det er gøy! Har laget disse mug rug'ene.


I have decided that this year Im going to make more of the 'small' stuff, like runners, tablecloths, wallhangings etc. And Im going to try and learn new techniques. Fun stuff :o) I have made these mug rugs.

Jeg har et gammelt trau, som jeg har arvet av mine besteforeldre, jeg synes det er veldig fint og det står i stuen vår. Men det har manglet en liten brikke som passer. Det har jeg begynt å lage idag, må sy rundt applikasjonene og quilte, så er den ferdig. ( Fargene på bildet er dessverre ikke gode).


I have an old tray that I inherited from my grandparents. I love it and have it in our livingroom. It nas been in my thoughts to make a little quilt for it. And today I have started, to finish it I have to sew around the applications and quilt it. (Unfortunately the colours on the picture are not good).

Ønsker alle en deilig kveld :o) /Wishing you all a lovely evening :o)


6 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Du har helt rett i at man trenger ikke!! sy store tepper hele tiden!! Mugruger er gøy å sy, og veldig brukelig etterpå!! Jeg har sydd håndsøm idag, endelig og nå har jeg tatt fram mye stoffer som skal bli konfirmasjonsgave etterhvert...... Vi får se!! AnneK:-)

Mayen sa...

Søte småsaker, det burde man gjøre oftere:-)

Solveig sa...

Så kjekt med det teppet i trauet. Og Mug Rugs er kjempeartig å sy, blir nesten aldri lei for ingen blir like. Dine var jo riktig så flotte. ;o)

LeKaQuilt sa...

Så flotte Mug Rug. Brikken til trauet kommer til å bli kjepe fint også - jeg liker fargene veeeeldig godt :o)

Bente sa...

Så mye fint det var her i bloggen din !
Jeg likte alt, fra små mug rug til det flotte store teppet ditt. Det var bare nyydelig!
Kjempekoselig du blir med på Give Awayen min!

Grethe sa...

Gøy med alle MugRugs som er rundt på nesten alle blogger! Dine er kjempefine:-)