onsdag 28. oktober 2009

Nytt prosjekt


For en ukes tid siden var jeg i byen og kjøpte stoff til 'Margeritter'-løperen til AnneKa. Den er helt nydelig, og jeg har hatt lyst å sy den lenge. Siden jeg har valgt helt lyst stoff i midten og noen ganske mørke, så tenkte jeg at jeg måtte være flink å vaske stoffene denne gangen. Har ødelagt en løper jeg har sydd før pga grunn av avfarging, og det har jeg ikke lyst nå. Men det er sååååå kjedelig å måtte vaske, tørke, stryke - når jeg egentlig bare har lyst å begynne.... Så jeg faller ofte for fristelsen, det må jeg innrømme:o) Men idag har jeg klippet ut blomstene, prøvde å legge noen slik de skulle bli.
Gleder meg til den er ferdig! På mønsteret står det at det er lurt å montere (stryke) blomstene på teflon før de strykes på det lyse. Jeg har ikke teflonduk, menkan jeg ikke fkes bruke bakepapir? Noen som har noen gode råd?


Har også fått prøve mønsteret til Timotei på sminkepung, og det gikk som smurt! Spørs om ikke det blir sminkepunger med noe oppi i venninne-gave til jul:o)  Her har jeg brukt gamle Kaffe Fassett- stoff, som jeg har hatt liggende lenge, men den ble jo ganske fin.


Ha det godt så lenge!

3 kommentarer:

QuilteMållika sa...

Så fine farger du har valgt! Gleder meg til å se løperen ferdig;-)
Bakepapir fungerer like godt som teflon. Kjøper du den typen på rull, kan du utnytte papiret mye bedre. Jeg hadde stor nytte av det da jeg laget AnnaKa sin adventsløper.

linéa sa...

Väldigt fina färger och tyg du har till din löpare. Skall bli fint och få se den klar.
Ha en fin dag

Bestemor Drillo sa...

Hei og takk for kommentaren på bloggen min !
Koselig at du vil være med på adventslotteriet! Flott blogg du har og AnneKas løper er bare helt nydelig og du har valgt flotte farger! Kommer snart innom her igjen! Ha en fin fredag!