søndag 11. oktober 2009Hei igjen!
Idag har vi hatt en fin høsttur i skogen, og bedrevet vår yndlingshobby - det er geocaching :o) Og hva er så det??? Jo, det er gjemt 'skatter' rundt omkring over alt på gitte GPS-koordinater, gjerne på steder som har en historie, eller ved fine turstier, det kan være ute i naturen eller midt nede i bysentrum. Disse 'skattene' finnes overalt i verden, og det er flere millioner som driver med dette. Skattene er beholdere (store eller kjempesmå) med loggbøker, hvor man logger besøket sitt. Noen inneholder bytteting, andre inneholder ingenting. Så er det sikkert mange som tenker - hva er vitsen med dette da, vinner man noe?? Nei, man vinner ingenting annet enn at man feks har vært ute på en fin tur på et sted man aldri har vært før eller man lærer nye ting om steder man har vært før. Og så er det jo ikke fritt for at konkurranseinstinktet kobles inn da, vil jo gjerne ha de første 100 - og deretter er det jo kult å ha funnet 150 osv osv :o) Det er gøy, vi har funnet mange hjemme i Bergen, og vi har funnet i Danmark, Polen, Thailand, Paris - overalt hvor vi reiser finnes de. Kjempegreit for jentene (11 og 13) også! Hvis noen ønsker det kan dere lese mer på www.geocaching.com.

Her endte turen, før vi satte nesen hjem igjen.  Ha en fin kveld, alle sammen :o)


3 kommentarer:

Timotei sa...

Dette høres jo kjempespennende ut!
Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min også, forresten! Ser du er glad i å sy du også. Flotte ting du har laget!

LeKaQuilt sa...

Glidelåser på en enkel måte finner du her:
http://lekaquilt.blogspot.com/2009/09/sy-glidelaser-pa-en-enkel-mate_06.html
Lykke til :o)

Merete sa...

Takk skal du ha! Har litt tid til overs for tiden, så det må jeg prøve. Har til og med kjøpt glidelåser for noen dager siden:o)