tirsdag 17. august 2010

Jaaa, ferdig!! - nesten :o) / Yaaay, finished!! - almost :o)

De siste dagene har jeg jobbet hardt for å bi ferdig med blokkene til Jelly Roll-quilten, og det har jeg klart! Men ikke uten hinder, må vite :o) Var nesten ferdig med en av blokkene når jeg oppdaget at instruksene var feil. Så da var det bare å ta opp igjen og kutte på nytt - hadde jeg bare fulgt tegningene istedet. Eller lest innlegget etter.... Men sånn er det, den ble ferdig tilslutt. Her er de siste blokkene.The last few days I have been working hard to finish the last blocks of the Jelly QRoll quilt - and I made it! With some trouble of course... I almost finished one of the blocks until I realised that the instructions were wrong, if I only had followed the figures..... Or read the post below :o) But it was finished at last and so were the others.

Nå er det bare å sy den sammen, og da blir den omtrent som dette. Now I have to put it together and it will look something like this.


Hmmm, nice :o)6 kommentarer:

Quiltefia sa...

Morsomt!! Du har vært flink!! Blokk nr 2, var artig!! Hvor mange jelly-roller snakker vi om her?? Det er morsom med slike samle quilter!! AnneK:-)

Elisabeth sa...

Vad fantastiskt roligt att få en så här jätte fin quilt av utav några remsor! Det är ju bara hur kul som hälst att få se detta underbara resultat :-) Bra jobbat tjejen!!

Elisabeth

Berit sa...

Hei!
For noen herlige stoff.Dette blir fint!
Berit

KariL sa...

Dette blir kjempestilig.
Lykke til!

ahli sa...

Den ble kjempefin. Jeg følger bloggen din. Utrolig mye fint og spennende du lager

Maryna sa...

Piękne! Pozdrawiam z Polski