onsdag 12. mai 2010

Kunne ikke motstå fristelsen..... / Couldn't resist....

Forrige dagen så jeg at det var salg på garn fra Garnstudio, og jeg som synes de har så mye fint!! Skrekk og gru - har jo absolutt ikke bruk for noe.....Jeg prøvde så godt jeg kunne å la vær å tenke på det, men det var ikke lett.... Etter en dag eller to klarte jeg ikke å motstå fristelsen lenger, og turen gikk til butikken. Og der fant jeg som ventet mye fint. Noen nøster Fabel- garn....


Og så kjøpte jeg brun Merino Extra Fine. Tidligere har jeg kjøpt rosa, men jeg synes den var for sterk til å bruke alene, så da demper jeg den litt med brun. Det skal bli en genser til meg selv. 


Some days ago I read that yarn from Garnstudio was on sale, and I really love their yarn!! Please help me, Im definately not in need for more yarn.... I tried my best not to think about it, but that wasn't easy. After some days I couldn't resist anymore and I rushed to the shop. And just as I expected, there were a LOT of wonderful yarn. I bought some Fabel, which I love. And then I bought some brown merino wool. I already had the pink ones, but I thought they were just a little bit too pink to use alone, so I will mix with the brown ones and make myself a sweater.


5 kommentarer:

Drømmedama sa...

Hei,
ja det er farlig å gå når det er salg på ting man absolutt ikke trenger. Genseren blir sikkert kjempefin med de fargene sammen.
Klem og god helg.-)

SOLSAUM sa...

Hmm, dette var kjente ord..... Eg trur at det er nødvendig?;o) og godt med eit lite lager ein kan plukke frå nett når ideen er der. Tenk om den forsvant medan ein ventar på at butikken skal opne....;o)

KariL sa...

Herlige garn du har kjøpt. Kan et lager bli for stort når man forbruker fra det hele tiden og idèene strømmer på :))

Quiltefia sa...

Jeg har det vel også igrunnen sånn at jeg ikke klarer å la være å kjøpe!! Det skal jo omsettes i håndarbeid også.... Merkelige greier.....Ha en fin uke!!AnneK:-)

Anne N. sa...

Hahahaha, jeg kjenner meg selv igjen i din beskrivelse :o)

Tenk man KAN altså ikke klare å la være, særlig når det er tilbud på noe så brukbart som garn, og iblandt blir det ikke noen genser likevel :) Men garnet kommer alltid til nytte før eller senere!
Klem, Anne:)