mandag 8. mars 2010

Tilbake fra fjellet / Back from the mountains

I går kom vi tilbake fra en fantastisk flott vinterferieuke på Geilo. Det var strålende sol og fin temperatur hele uken, og vi nøt det i store drag enten vi var ute eller inne.

Yesterday we returned from a wonderful week in the mountains. The sun was shining and the temperature was good all week - we really had a good time.
Cora koste seg i løypene / Cora had a lot of fun in the snow


Det var for kaldt til lange raster, men litt mat må man ha :o)/ It was too cold for long breaks, but we managed to sit down for a while to have something to eat.


Etter lange turer er det godt å hvile seg i godstolen foran peisen / What could be better than a little nap after hours of skiing :o)


Før det bærer ut i løypene neste dag. Det var nydelig føre! Dette er
alle de 3 skjønne jentene mine :o) / These are my 3 beautiful girls :o)


Det er også tradisjon at vi feirer en passende bursdag når vi er på fjellet. Denne gangen var den heldige min niese som fylte 15 år - gratulerer!!! / Its a tradition to celebrate someones birthday. This time the lucky girls was my niece, who turned 15!

Har ikke så veldig mye å vise på håndarbeidsfronten, men innimellom skigåing, matlaging og alle andre aktiviteter har det jo blitt litt strikking. Har fått gjort ferdig nesten 4 lapper til Fabel-teppet. Strikker ca 1 lapp på en kveld, veldig greit sosialt strikketøy, for det går av seg selv. Da jeg kom hjem var også den siste fargen kommet i posten. (ser at ikke fargene ble så fine på bildet, men det var det jeg fikk til...)


When it comes to sewing and knitting there is nothing much to report. In between skiing, making food and all other activities, I have made a few more blocks on my Fabel-blanket. ( I see the colours on the picture are not very good, but it was the best I could do...)3 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Så heldig du er som har vært på Geilo!! jeg har en søster som bor der, og jeg har vært der masse!! Fint sted for ski, både bortover og nedover....og strikking!! AnneK:-)

SOLSAUM sa...

Eg ser du har hatt ei fin veke;o)

Fabel-teppet lokkar, eg trur det blir eit av mine strikkeprosjekt. Eit fjernsyn-/turstrikk;o)

Nedra sa...

You have a lot of snow! The cross country skiing looks like a lot of fun.