fredag 12. mars 2010

Green Gate og Dresden Plate

For noen uker siden fikk jeg noen nydelige stoffer i posten - hehe, kanskje ikke så lett å vite hva jeg tenker på siden jeg faktisk har fått ganske mye i posten i det siste.... Her er et bilde for å friske på hukommelsen:
Så har jeg lurt på hva jeg har lyst å lage av disse herlige stoffene, og tilslutt bestemte jeg meg for Dresden Plate. Har aldri prøvd dette før så det blir jo litt spennende. Etter å ha lest/sett på endel instruksjoner på nettet, har jeg bestemt meg for at dette klarer jeg! Så jeg har kjøpt meg en Dresden-linjal.
Og sammen med den kom det noe annet kjekt også gitt :o) En liten skjæreplate, som kan brukes til å stryke på på andre siden, "cut 'n press" - en hendig liten sak. Gleder meg til å prøve den. Jeg må bare si at dette bestilte jeg hos Desiree's Lappeteknikk på nettet onsdag kveld, og idag - fredag - var det i postkassen. Kjempebra, sånn service liker vi!

Some weeks ago I got these beautiful fabrics, and I have been wondering what to make of them. What popped up in my mind several times were Dresden Plates, and I decided I would go for that. I have never tried it before, but after watching/reading lots of tutorials, I have agreed with myself that I am able to do it :o) So I have bought a Dresden-ruler that came in the post today. And of course there were something else in the package aswell... I have seen some of you using a cut 'n press mat, and it looked so handy :o) So now Im the happy owner of this little 'nice to have'-thing and looking forward to try it!

Jeg leser endel interiør-blogger, det synes jeg er gøy - og noen skriver jo veldig underholdende :o) Det som stadig vekk går igjen i disse bloggene, som tydeligvis nesten alle er begeistret for, er ting og tang fra Green Gate. Jeg har bare vært sånn passe begeistret (har jeg trodd...), men jeg har stadig vært innom en butikk i nærheten som har masse Green Gate. Og jeg har hver gang havnet borti hyllene der det står.... Jeg har ikke helt villet innrømme det, men idag....


Jaja, de var jo veldig søte da, med perleblomster i ;o)


Im a frequent reader of interior-blogs, I really enjoy it. What seems to be the trend, at least in Norway, is that a lot of them love Green Gate. I have thought in my mind - ok, its nice, but it isnt THAT nice. Or thats what I thought I was thinking..... But I have repeatedly visited a shop nearby which have a lot of things from Green Gate AND I always ended by those shelves. I have had a hard time resisting, but today.....

En deilig helg ønskes alle! / A wonderful weekend to you all!
9 kommentarer:

Jackie sa...

Hmmm... I wonder where those wonderful fabrics came from???

Merete sa...

:o))

Maria sa...

Glæde dig til linealen. Den er skøn at arbejde med! Men, sørg for at dit sømrum har den rette bredde, ellers bliver det for meget stof inde mod midten. God fornøjelse!

Drømmedama sa...

Velkommen inn i GREEN GATE verdenen:-)))
For et prosjekt du begir deg ut på!! imponerende.
Klem og god helg til deg Merete fra meg:-O

Hennes sa...

Heisann..

Ja blir du først hekta på green gate, så er det gjort. hi hi..

Flotte stoffer du har kjøpt, og dresden er artig, så jeg gleder meg til å se blokkene dine :O)

Go helg til deg..

Linda

Quiltefia sa...

Jeg har også kjøpt en sånn kopp!!Green gate kjør, høres dyrt ut.... Men de er veldig søte da!! Fine stoffer du har kjøpt. Hvilken nett-butikk bruker du?? AnneK:-)

Mona sa...

Skal bli spennende å se på dine "plater". Gleder meg.

sylysten sa...

Tusen takk for en koslig kommetar inne hos meg;o)
Og for en deilig bunke med stoff du har fått deg.... Har ikke hørt om Dresden,("Tusle inn på nett for å lese om det";o))men gleder meg stort til å se resultatet.
Klem
Linda;o)

imquilternity sa...

Have fun with your Dresden Plate. Great fabrics from Jackie!