tirsdag 22. februar 2011

Ny skulderveske / New messengerbag

Så har den blitt ferdig, vesken jeg skulle sy av det quiltede stoffstykket jeg viste dere for noen poster siden. Av og til har jeg litt vanskelig for å følge mønster, og det skjedde her også...... Må liksom gjøre litt på min egen måte og, men når jeg ikke er en veldig erfaren veskesyerske så kreves det litt tankevirksomhet! Men nå er den klar og jeg skal gi den bort til en skjønn jente jeg kjenner, gleder meg - håper hun liker den :o)

Ive finished the bag I was making of the quilted fabric I showed you some posts ago. Sometimes I like NOT following the pattern, make my own little twist, and so I did here aswell... As Im not a very experienced bag-sewer,  I needed to use my brain and think!  But now its finished and Im going to give it away to a sweet girl that I know - hope she likes it :o)

Star Crazy er ferdig quiltet av Merete Ellingsen, og jeg venter på det i posten. Gleder meg som et barn til å se det :o) En liten smakebit, er det ikke flott? Skal vise dere mer når det kommer.
Star Crazy is quilted and on its way to me! I cant wait to see it and touch it :o) This is a picture from the quilter, isnt it great? I'll show you more when it arrives.


Klemmer fra Bergen badet i sol :o) / Hugs from sunny Bergen


11 kommentarer:

Elisabeth sa...

Härlig väska och underbart quiltat på star crazy!! Jag förstår att du väntar på att få hem din quilt :-)

Elisabeth

Quiltefia sa...

Hei!! Fin veske!! Quilten din ser fantastisk ut!! det er nok noen arbeider man bør unne seg quilting borte!! Det gjør arbeidet enda vakrere!! AnneK:-)

Flittige hender sa...

WoW - denne var kjempe fin :0)

KariL sa...

Den nydelige vesken blir helt sikkert godt mottatt. Gleder meg til å se flere bilder av quilten!

Smått og stort sa...

Kjempefin veske du har sydd! Veldig artig å lage sine egne vesker med personlig vri :)
hilsen Sissel

Laila sa...

Kjempeflott veske. Eg er på utkikk etter eit mønster på ei slik "postveske" og skulle gjerne visst kva mønster du har brukt her. Stjerneteppet ser fabelaktig ut. Trur ikkje du kjem til å angre på at du har fått det "kjøpequilta", nei :)

Mayen sa...

Flott veske! Og du kan tro vi gleder oss til å se det ferdige teppet! Klem

Siri sa...

Hei. Så artig at du vil følge bloggen min! Da fant jeg jo deg også, og du verden, så mye fint du lager! Jeg legger deg inn i blogglista mi, jeg. Mvh Siri

Inga sa...

Hei Merete
Fin veske du har lagd, for ikke å snakke om teppet!!
Jeg har lagd en postveske i litt annet design, du kan se på min blogg:
http://inga-mormor.blogspot.com/
Jeg har lagt deg til min leseliste.
Hilsen Ingrid

duBedåre sa...

WOW, for et fantastisk quiltet teppe!! Flotte farger og ekstrem presisjon. Imponert, altså!

Jaques Coustau lua på bloggen min er strikket på pinne 3,5, og det er brukt 1 tråd garn. Men det er Alpaca CLASSIC fra Drops, ikke det tynne alpakka garnet deres. 90 m på 50 g tror jeg.

Ha en fin dag, du!

Anne N. sa...

For en skjønnveske :o)
Mye arbeide å sy slike, du er kjempeflink!
Stor klem, Anne:)