torsdag 10. juni 2010

I gang igjen... / Up and going....

Etter en liten sytørke av forskjellige grunner, er jeg endelig i gang igjen :o) Vi skal ta stingene til Cora imorgen, det skal bli deilig. Jeg må innrømme at jeg er ikke av de sterkeste når det kommer til sånne ting (blir lett en ekstra pasient...), så heldigvis har min aller beste halvdel sagt at han kan være med, gjett om jeg er glad for det da!!! Håper hun slipper kragen da, for den er bare i veien - hun dulter borti overalt stakkars. Men hun har vært så flink og tålmodig, så det har igrunnen gått bra.
Due to a lot of reasons I havent been sewing for a while, but now Im back :o) Tomorrow we are going to the vet to remove Cora's stitches. I must admit, when it comes to things like that, Im not first in line to help.... If I was they would probably end up with two patients :o) So my dearest is coming with me, and boy am I glad!!! I hope we can put away the 'nice' collar she has been wearing since the operation. Its in the way ALL the time, she has a lot of patience!

I går var jeg hos min søster og fikk et lite kurs i sying av nett. Det var artig og ikke så vanskelig som jeg trodde når jeg leste i boken. Stoffet har jeg kjøpt på Stoff og Stil.
Yesterday my sister gave me a little lesson on how to make a bag. That was fun, quick and much easier than I thought when I read in the book.

I løpet av de siste ukene har jeg fått endel pakker i posten, masse flott stoff - både FQ og layer cakes.
Disse, i hvertfall en av dem, har jeg lyst å bare sy sammen til et teppe, for stoffene i seg selv er så fine. Tror jeg må gi meg med se-på-stoff-surfing for en stund, blir altfor lett fristet.... Og jeg har virkelig MER enn nok allerede!
During the last few weeks I have received a lot of wonderful fabrics, both FQ's and Layer cakes. I want to make an easy quilt with at least one of them because the fabrics are so nice. I need to stop surfing for fabrics for a while, way to easy to be tempted..... And I really have more than enough!

Jeg er også igang med å hente meg inn igjen på Star Crazy BOM'en, har mai og juni blokkene som skal syes. Planen er å bli ferdig med dem i løpet av helgen, så får vi se om den planen holder :o)
I am a bit behind on the Star Crazy BOM, still have May and June blocks left. I have started and plan to finish this weekend, so we'll see - if I manage to stick to the plan :o)

Ha en fin kveld! Sitter og koser oss ute på terassen og nyter de siste solstrålene før regnet kommer. Men så er det bare noen dager og så skal det bli like fint igjen :o) Vi har hatt en nydelig start på sommeren!

Have a lovely evening! We are sitting on our terrace, enjoying the last of the sun before the rain starts. But only for a short time, the sun will return in a couple of days :o)


5 kommentarer:

Mona sa...

Ja det må bli deglig hvis hunden kan slippe den kragen. Surfet en del på nettet jeg også. Burde egentlig innføre kjøpestopp, men det er som du skriver så mye fint der ute i syberspace. Ha en strålende helg.

Kjerstis løse tråder sa...

Nydelig hund. Min hund er også operert, og det er en påkjenning, men deilig når de blir friske igjen.

god bedring til cora.

Anne Ida sa...

Godt å se du er i gang igjen! Kjempefint nett du har sydd! Og så bra at du klarer å ta igjen på stjerne BOMen. Og gleder meg til å se hva som kommer ut av innkjøpene dine ;o) Nettet er en skummel stor butikk!!!

Fortsatt god bedring til søte lille Cora! Håper kragen blir borte snart!

Ha en fin helg!

SOLSAUM sa...

ÅÅÅÅÅÅÅ for nokre nydelege stoff du har fått og det brune med roser, som du har brukt i den flotte veska, er berre heilt nydeleg!!!

Håpar det går bra mad Cora i dag, lukke til!

Ha gode dagar!

Anne-Lise at Rag, Tag, Bobtail sa...

Så søt Cora er. Jeg har også en som flyr rundt med bulkete "lampeskjerm".
Han har eksem på labbene og sleiker så vi blir tussete. Utrolig hvordan de lærer å manøvrere med den på hodet!
Flott nett! Jeg må komme meg til Stoff og stil en dag tror jeg.