søndag 12. januar 2014

Så er et nytt år i gang :o)

Godt i gang med et nytt år, fikk jeg lyst å vise dere litt hva jeg har holdt på med de siste månedene. Det har vært travle tider, men litt håndarbeid må vi ha tid til :o)


I høst kjøpte min søster og jeg kardet ull i sekker, planen var å lage grytelapper/underlag til julegaver. Vi tovet og tovet med bobleplast og grønnsåpevann på badegulvet vårt - og det luktet skinnende rent i lange tider etterpå :o) Hardt arbeid, men utrolig morsomt å se hvordan det blir tilslutt. Kuttet i passende størrelser når det var tørt og sydde rundt - og vips så hadde vi flere titalls gaver i ulike varianter.


En løper ble også gitt bort, fine brune farger.


Denne sminkepungen var det en søt jente som fikk :o)


En av favorittgavene mine! En liten søt jente på 2 er så glad i vesker, og da måtte jeg jo lage en til henne. Mønster fra eget hode, veldig fornøyd :o)


Min yngste viser innimellom at hun synes det er gøy å sy. Hun fant dette mønsteret i en gammel bok, tok et dypdykk i alle stoffene, fant brune, rosa og lyse stoffer. Så satte hun igang, og med minimal hjelp ble hun ferdig med det superfine teppet i rekordfart :o) Kjempegøy!


Jeg kan ikke skryte på meg at dette teppet har blitt ferdig i rekordfart akkurat.... Det har lagt ferdig til å bli kuttet med twister-linjalen i lengre tid. Endelig nå i siste uken, har jeg tatt det frem, fått litt hjelp med kuttingen og i helgen ble det sydd sammen. Nå mangler bare quilting og kant :o)


Så har et nytt prosjekt sett lyset i helgen. For en stund siden så jeg flere bilder av Scrappy Quilt Around the World - tepper, og har hatt kjempelyst å prøve. Nå har jeg funnet frem blå, lilla, turkise og noen få grønne stoffer som skal kuttes i 2,5" x 16" remser før de syes sammen. De turkise venter på å bli kuttet imorgen - gleder meg :o)Ha en kjempeflott uke :o)

4 kommentarer:

Liv Aagots Quilteblogg sa...

Hei, så koselig blogg du har! Her var det mye fint å se på, og jeg ble imponert over den nydelige hjertequilten til datteren din! Prosjektet med Trip aroud the world med rester ser spennende ut!

Quiltefia sa...

Hei!! Lenge siden! Så mye fint du har laget!! Hyggelig at datteren din syr også!! Da har hun fått en bra påvirkning!! Ha en fin kommende uke!! Anne kari:-)

Dollandesign sa...

Det var flera fina saker som Du visar oss att Du sytt! Löparen i brunt tyg tycker jag var väldigt vacker.

Dollandesign

Mayen sa...

Så deilig å titte innom deg og se hva du har gjort ;o) Fikk nesten arbeidslyst.... Kos deg videre ved symaskinen!