torsdag 7. april 2011

Ny quilt along og en strikkeveske/ New Quilt Along and a knittingbag

Jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg skulle ikke være med på flere QA akkurat nå. Men så kom jeg over denne da... Og den så litt spennende ut, bare ensfargete stoff. Det er Charlie og Ryan ( ja - to menn, som jo også er litt uvanlig men artig :o)) som arrangerer. Se link til høyre for mer info.


I had decided not to participate in more QA at the moment. But that was before I saw this... I looks exciting, its only solids and I'd like to try that. Its Charlie and Ryan (yes - two men, which is also a bit unusual but fun :o)) who is hosting this. For more info use the link on the right.

Visste noenlunde hvilke farger jeg ville ha, men hadde problemer med å velge mellom 2 farger. Bestemte meg for den siste kombinasjonen. Så imorgen skal jeg sy den første blokken.

I knew which kind of colours I wanted, but I had difficulties choosing between two of the colours. At last I decided to go for the last combination. So tomorrow I will make the first block.

Jeg har lenge hatt lyst å prøve å sy en strikkeveske. Etter at Quiltefia la ut mønster på Tåsen Quiltelags blogg, har jeg endelig gjort det.
For a long time I have wanted to try to make a knittingbag. After Quiltefia posted a pattern, I finally did.

Jeg gjorde det litt annerledes med glidelåsen slik at den ble skjult inni vesken.
I changed a bit, so that the zipper got hidden inside the bag.

Og tenk, idag blir syrommet mitt ferdig!!! Kun å henge opp en lampe, så er det bare å flytte inn i et helt tomt rom som skal fylles med stoff og tråder og sybord og kuttebord og nytt strykejern og bøker og blader - ååååå hvilken glede :o))


Today my new sewing room will be finished, only one lamp to be hung up :o) One empty room to be filled with fabrics and threads and sewing table and cuttingtable and my new iron and magasines and books - ooohhhh what a joy :o))

En ting som skal få æresplassen over sybordet mitt er en liten quilt (20" x 16") som jeg har kjøpt av mamacjt ( hun har laget den til meg), den er på vei til meg!! Er den ikke supersøt? Har dere ikke vært på bloggen hennes, så anbefaler jeg sterkt et besøk - hun er utrolig kreativ og flink. Jeg elsker alt hun lager!!
This is going to have the place of honor at the wall over my sewing table. Mamacjt made it for me ( I bought it) and now its on its way to me!! Isnt it cute? If you havent visited her blog, I strongly recommend it - she is incredible creative and makes the most wonderful things. I love her work!!

Så - nå middagslaging og etterpå flytte flytte flytte :o)) Ha en flott kveld!!

So - now on to making dinner and then move move move :o)) Have a wonderful day!!


5 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Du verden så mye spennede som skjer hos deg ! Misunner deg det flotte syrommet ditt. Mitt syrom-to be, er fylt til randen med rot Har en kjempe jobb å gjøre før oppussing starter. Quilten som er på tur til deg er virkelig nydelig. Jeg liker veldig godt hennes utrykk......og quilting :o)
Ha en riktig fin helg!

karinanna sa...

Kos deg med nytt syrom, godt å ha ting samlet på en plass. Den quilten som er på tur til deg var kjempeartig, var innom bloggen hennes å kikket - vel verdt et besøk. Ha en trivelig kveld.

Tåsen Quiltelag sa...

Hei!! Så fint at du har sydd strikkebag!! Og for en søt quilt du venter på!! Det blir supert å innstalere seg i syrommet også!! Ha en fin dag!! AnneK:-)

Mayen sa...

Den som venter på noe godt, venter ikkje forgjeves! Lykke til med rommet, regner med du har planen klar om hva som skal hvor og hvorfor? Og Biltema og Claes Ohlsson er tingen for å finne duppeditter til sånt. Bedre enn IKEA på det synes æ. God helg!

Madame Samm sa...

I JUST Love this one...I saw it when CArol was done of it and had showed you...this one is one of my fav...did not know it was for you...lucky lady indeed...xx