tirsdag 13. april 2010

Nye blokker / New blocks

Idag har jeg fått sydd et par blokker. Meningen var å sy mer, men så kom elektrikeren og tok strømmen.... Er så glad i fargene og stoffene fra 'Sent with love', som jeg bruker til Jelly Roll quilten. Det er mye mønster på dem, men jeg prøver å sette sammen blokkene slik at det ikke blir helt overveldende.
I managed to sew a couple of blocks today, before the electrician came..... I really love the colours and fabrics from 'Sent with love' that I use in the Jelly Roll quilt. There are a lot of different patterns, but I try to put the blocks together so it wont be too much.Jeg laget også en blokk på Pinwheel Party, er litt etter på denne. Mangler 3 blokker, men de er fort å sy.


Star Crazy får vente noen dager, venter på en venninne fra Oslo som skal være her i noen dager - gleder meg!
Star Crazy will have to wait a couple of days. Im waiting for a dear friend from Oslo who will stay with me for a couple of days :o)


4 kommentarer:

Mona sa...

Flott blokk. Har ikke rukket å sy min enda. De blir så forskjellige utifra stoffvalgene vi gjør. Supert at så mange er med. Blir spennende å se hvordan det blir til slutt. Tusen takk for awarden! Det varmer.

Quiltefia sa...

Jeg er imonert over at du får sydd så mye!! spennende!! Jeg sitter med nesa i hekletøyet.... AnneKari:-)

pepperkverna sa...

NYdelige rosa/rød kombinasjoner! Hege

mharpole sa...

I love the colors you have chosen for your jelly roll quilt.